Menu
Your Cart

Όροι Χρήσης

Ορισμοί
Στους ακόλουθους όρους:
Ο όρος «Προϊόντα» αναφέρεται στα προϊόντα που εμπορεύεται η WATERSODA.
Ο όρος «WATERSODA» αναφέρεται στην εταιρία με την επωνυμία STREAMTECH E.E, με έδρα

Ζερβού 70,Καλλιθεα, 176 75, Αθήνα, Ελλάδα
Γ.Ε.ΜΗ: 147909901000

Ο όρος «Υπηρεσίες» αφορά στις Υπηρεσίες που παρέχονται από την WATERSODA στους πελάτες της.

Βασικοί όροι
Οι παρόντες γενικοί όροι: (α) διέπουν τις παραγγελίες και αγορές σας από την WATERSODA, με όποιον τρόπο και αν γίνονται αυτές. Ειδικά για αγορές μέσω internet, παρακαλώ δείτε στο site περαιτέρω ειδικές προβλέψεις, (β) διέπουν την την παροχή Προϊόντων και Υπηρεσιών, (γ) μπορεί να τροποποιηθούν από την WATERSODA οποιαδήποτε στιγμή με ειδοποίηση προς εσάς ή μέσω ανακοίνωσης στις σελίδες που αφορούν την Ελλάδα στο website www.Watersoda.com.
Το ηλεκτρονικό κατάστημα WATERSODA προβάλλει, προωθεί και μεταπωλεί τα προϊόντα των προμηθευτών με τους οποίους συνεργάζεται. Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να επιλέγει ελεύθερα τα προϊόντα που προβάλλει στο WATERSODA και να τροποποιεί, ανανεώνει ή/και αποσύρει αυτά οποτεδήποτε και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Το ίδιο ισχύει και για την τιμολογιακή της πολιτική, τις τυχόν προσφορές και τις εκπτώσεις τις οποίες δύναται να επιλέγει και να διενεργεί ελεύθερα καθώς και να τροποποιεί, ανανεώνει ή/και αποσύρει οποτεδήποτε και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση ή/και τήρηση προθεσμίας

 Παραγγελίες
3.1.  Μπορείτε να κάνετε παραγγελίες για Προϊόντα και Υπηρεσίες με τους εξής τρόπους:
(Α) συμπληρώνοντας το έντυπο παραγγελίας και αποστέλλοντάς το ταχυδρομικά στη διεύθυνση
(B) μέσω τηλεφώνου στους αριθμούς 211 40 67749
(Γ) μέσω Internet και ειδικότερα μέσω του website www.watersoda.com

Όλες οι παραγγελίες υπόκεινται στον περιορισμό διαθεσιμότητας των αποθεμάτων. Η WATERSODA θα ενημερώνει το συντομότερο δυνατόν για έλλειψη διαθεσιμότητας.
 Η WATERSODA διατηρεί το δικαίωμα να απορρίψει παραγγελίες καθ’ ολοκληρία ή μέρος αυτών ή να ζητήσει εκ των προτέρων καταβολή του τιμήματος, σε περίπτωση που διαπιστωθεί χαμηλή πιστοληπτική ικανότητα του υποψήφιου αγοραστή.

Παράδοση και παραλαβή
4.1. Η WATERSODA καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να παρέχει τα Προϊόντα και τις Υπηρεσίες στη διεύθυνση, την οποία αναφέρετε στην παραγγελία σας, εντός ΠΡΟΘΕΣΜΙΑς ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΡΟΙΟΝ σε διευθύνσεις εντός Αττικής και σε διευθύνσεις στην υπόλοιπη Ελληνική Επικράτεια. Θα ενημερώνεστε εγκαίρως σε περίπτωση που για ειδικό λόγο ή λόγω ανωτέρας βίας δεν καταστεί εφικτό να τηρηθούν οι παραπάνω επιθυμητές προθεσμίες.
4.2. Εάν επιθυμείτε να πραγματοποιηθεί η παροχή Προϊόντων ή Υπηρεσιών με τρόπο διαφορετικό από αυτόν που προβλέπει η WATERSODA, θα πρέπει να προβείτε σε σχετική συνεννόηση με την WATERSODA και, εφόσον εγκριθεί, να αναλάβετε τυχόν σχετικό κόστος.
4.3. H κυριότητα των Προϊόντων και ο κίνδυνος που τα αφορά μεταβιβάζεται σε εσάς από τη στιγμή της παράδοσής τους σε εσάς.


5.Επιστροφές προϊόντων
5.1. Έχετε το δικαίωμα επιστροφής οποιουδήποτε εμπορεύματος δεν σας ικανοποιεί εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας.
5.2. Η WATERSODA αποδέχεται μόνο επιστροφές εμπορευμάτων μη μεταχειρισμένων στην αρχική τους κατάσταση και συσκευασία, τα οποία θα συνοδεύονται και από τα σχετικά παραστατικά. Στην περίπτωση αυτή η WATERSODA θα επιστρέφει τα καταβληθέντα, για τα επιστραφέντα προϊόντα, χρήματα εντός 30 ημερών μετά την παραλαβή τους. Τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή των χρημάτων θα χρεώνονται σε εσάς.
5.3. Θα πρέπει να επιβεβαιώνετε την ποσότητα και την κατάσταση των εμπορευμάτων κατά την παράδοση και εάν κάποια εμπορεύματα είναι ελαττωματικά, θα πρέπει να ενημερώνετε σχετικά την WATERSODA εντός 7 ημερών από την παραλαβή τους. Εάν το προϊόν που αγοράσατε είναι όντως ελαττωματικό, η WATERSODA μπορεί να το επιδιορθώσει ή  να το αντικαταστήσει ή να σας επιστρέψει τα χρήματά σας, σύμφωνα και με τα νόμιμα δικαιώματά σας. Εάν δεν ενημερώσετε εντός της παραπάνω προθεσμίας των 7 ημερών,  θεωρείται ότι έχετε αποδεχτεί την παραγγελία.
5.4. Ειδικά TA MHXANHMATA   καλύπτονται από τη νόμιμη εγγύηση των 2 ετών από τις κατασκευάστριες εταιρίες τους, σύμφωνα και με τους ειδικούς όρους και προϋποθέσεις που αναγράφονται στα σχετικά συνοδευτικά έγγραφα. Για οποιοδήποτε θέμα προκύψει το οποίο θα αφορά στη λειτουργία, τη συντήρηση και το after-sales service τηςWATERSODA, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την WATERSODA στον αριθμό 211 4067749 (οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, 7 ημέρες την εβδομάδα).
5.5. Όταν οι επιστροφές έχουν ολοκληρωθεί με δέοντα τρόπο, η WATERSODA θα αντικαθιστά τα εμπορεύματα που επεστράφησαν εφόσον αποδειχτούν ελαττωματικά, ή θα επιστρέφει τα καταβληθέντα χρήματα, εντός 30 ημερών το αργότερο αρχής γενομένης από την ημερομηνία παραλαβής των επιστρεφομένων εμπορευμάτων.


6.Τιμές Προϊόντων και Όροι Πληρωμής
6.1. Η WATERSODA μπορεί να αλλάξει την τιμή των Προϊόντων και Υπηρεσιών ειδοποιώντας τους καταναλωτές με τον προσφορότερο τρόπο.
6.2. Θα καταβάλλετε την τρέχουσα τιμή Προϊόντων και Υπηρεσιών, η οποία ισχύει κατά την στιγμή της παραγγελίας.
6.3. Οι τιμές περιλαμβάνουν το Φ.Π.Α., αλλά όχι μεταφορικά έξοδα.
6.4. Για παραδόσεις εντος Αττικής , τα μεταφορικά έξοδα δε θα χρεώνονται. Για παραδόσεις εκτός Αττικής τα μεταφορικά χρεώνονται σύμφωνα με την παραγγελία που θα διαμορφωθεί και τον τρόπο πληρωμής . Εξαιρείται η αυθημερόν παράδοση, που επιβαρύνεται με επιπλέον κόστος .
6.5. Η αξία των τιμολογίων είναι πληρωτέα μετρητοίς κατά την στιγμή της παράδοσης των Προϊόντων ή της παροχής των Υπηρεσιών, ανεξάρτητα από τον τρόπο με τον οποίον έχει γίνει η παραγγελία (εκτός εξαιρέσεων συμφωνημένης πίστωσης).
6.6. Η πληρωμή με μεταχρονολογημένες επιταγές  γίνεται σε καποιες περιπτώσεις δεκτή(κατόπιν συνεννόησης με την Watersoda).
6.7. Εάν η διεύθυνση αποστολής των προϊόντων διαφέρει από τη διεύθυνση έκδοσης των τιμολογίων, τότε απαιτείται καταβολή του τιμήματος σε χρόνο προγενέστερο από αυτόν της παράδοσης.


Ευθύνη
7.1. Σε ό,τι αφορά τα Προϊόντα και τις Υπηρεσίες η ευθύνη της WATERSODA είναι μόνο αυτή που ρητά ορίζεται στους παρόντες όρους πώλησης. Στο βαθμό που το επιτρέπει ο νόμος, οποιαδήποτε άλλη ευθύνη εξαιρείται.
7.2. Η WATERSODA δεν θα φέρει καμία ευθύνη απέναντί σας (ενδοσυμβατική, εξωσυμβατική ή άλλη) για οποιαδήποτε αποθετική, ειδική, επικουρική /παρεπόμενη ή έμμεση ζημία ή βλάβη, συμπεριλαμβανομένου του διαφυγόντος κέρδους, τα οποία μπορεί να προκύψουν ως απόρροια της στο παρόν περιγραφόμενης πώλησης.


8. Προστασία Προσωπικών Δεδομένων
Η WATERSODA δε διαβιβάζει τα προσωπικά σας δεδομένα και σέβεται και τηρεί απόλυτα την σχετική Νομοθεσία για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων. Η Πολιτική της εταιρίας μας  για την προστασία των προσωπικών δεδομένων  έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα μας www.WATERSODA.com.


9. Ισχύουσα νομοθεσία
Οι παρόντες όροι διέπονται και θα πρέπει να ερμηνεύονται βάση της Ελληνικής Νομοθεσίας. Αρμόδια για την επίλυση διαφορών μεταξύ εσάς και της WATERSODA είναι τα  δικαστήρια των Αθηνών.

Πολιτική Cookies
Στο site μας χρησιμοποιούνται cookies με σκοπό τη βελτίωση και την αναβάθμιση των υπηρεσιών του. Μάθε Περισσότερα